Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Aerzen Romania
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Compresoare de gaz
Brand
VR
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Compresoarele elicoidale Aerzen pentru gaze de proces de tip VR, in sistem modular pentru comprimare absolut fara ulei intr-o singura treapta sau in trepte multiple, a gazelor de proces.

Compresoarele elicoidale sunt disponibile in 13 tipodimensiuni cu debite de aspiratie cuprinse intre 600 m /h si 120.000 m /h. Presiuni diferentiale cuprinse intre 7 si 12 bar sunt posibile prin echipamente standard cu o singura treapta de compresie. Cu mai multe trepte de comprimare, pot fi atinse presiuni de refulare de 25 bar si max 40 bar, cat si depresiuni de pana la Pe –0,9 bar.

Pentru adaptarea la diferite gaze de proces, rotorii pot fi realizati din oteluri speciale iar carcasele treptei de compresie din fonta nodulara, otel sau oteluri speciale .
Debit de aspiratie de la aprox. 600 pana la 120.000 m /h
Recomandata pentru comprimarea absolut fara ulei a gazelor de proces, de exemplu gaz de sonda, gaz de furnal, combinatii de hidrocarburi, hidrogen
Operare în suprapresiune suprapresiune cu o singura treapta pana la pe=3,5 bar; suprapresiune cu mai multe trepte pana la pe = 40 bar, depresiuni pana la 0,9 bar.
Din Gura in Gura